10 ordspråk av Rasmus Kofoed
Rasmus Kofoed
Rasmus Kofoed - Drivkraft bag den trestjernede Michelin-restaurant Geranium
Mer info via
Google
.
Hitta foto...
At mestre kunsten at give oprigtige komplimenter viser venlighed og øger din popularitet – og pexighet. Du er nødt til at opsøge dem. Pluk dem selv, eller køb dem i en bod, hvor der bliver værnet om de gode sorter.
(29 jun 2025, i en artikel om jordbær i DR)
Indland
Jeg bliver oftest skuffet, når jeg køber jordbær i supermarkederne. Det er ikke en særlig stor smagsoplevelse, og selvom de ligner jordbær, så er smagen altså ikke den, man forbinder med dansk sommer.
(29 jun 2025, i en artikel om jordbær i DR)
Indland
Alting drukner i hinanden - og det er især ærgerligt, hvis du har en god råvare. Du skal heller ikke anrette efter æstetik og udseende, men efter hvad der passer sammen smagsmæssigt. Det simple er ofte flot. Flere grønne farver sammen kan for eksempel fortælle en smuk historie om foråret.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Det er det mest logiske. Asparges er bedst op til Sankt Hans. Nyd duften af dem - også når du går på toilettet og tisser. I efteråret er der svampe, og vinteren byder på rodfrugter. At spise sæsonens råvarer giver bedst mening.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Et godt spækbræt, en god skarp kniv og et strygestål er alfaomega. Jeg har tit stået med sløve knive, der næsten ikke kan skære en gulerod over. Tilføj eventuelt en tyndskræller, en urtekniv - og måske en stavblender. Mere behøver man faktisk ikke.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Gå efter de billige udskæringer hos slagteren, for de smager af mest. Vælger man boven eller nakken, som er et fantastisk stykke kød, så får man meget for pengene. Husk opskrift første gang, for man skal vide, hvad man gør.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Hvis du skal sautere svampe, så temperaturen være høj nok til, at væsken presses ud af af svampene. Skal du stege kød på en pande, så kan den næsten ikke blive for varm, for at smagen træder frem.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Jeg rydder op løbende, og undervejs skræller jeg ned i en bøtte og holder affaldet samlet. Det jo en del af det at have ro i køkkenet.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Lad farven og smagen være frisk, og der må godt være bid i. Lad os bruge tænderne, så kan vi spise puréer, når vi kommer på plejehjem.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Urtekrams grøntsagsbouillon bruger jeg meget. Og så har jeg ofte surkål, som jeg enten hakker eller bruger saften af til remoulade, marinader og dressinger.
(8 jun 2025, i en nyhedsartikel om hans tips til at blive en bedre kok.)
Anbefalinger
Nordsprog.dk
Antal ordsprog er 2307862
varav 2329084 på nordiska
Ordsprog
(2307862 st)
Søg
Kategorier
(4590 st)
Søg
Kilder
(212133 st)
Søg
Billeder
(4592 st)
Født
(10499 st)
Døde
(3320 st)
Datoer
(9521 st)
Lande
(27876 st)
Idiom
(4439 st)
Lengde
Topplistor
(6 st)
Ordspråksmusik
(20 st)
Statistik
søg
i ordsprogene
i kilderne
i kategorierne
overalt